Hvor finner du jobbene?

Ingen beskrivende tekst lagt til

Ved å bruke linkene under får du både oversikt over og mulighet til å søke på ledige jobber.

 

Webcruiter pålogging

Med en Webcruiter-CV kan du søke jobb hos over 1400 skandinaviske arbeidsgivere. Mange offentlige bedrifter bruker Webcruiter til rekruttering. Har du først registrert din CV i Webcruiter så kan du hente den frem igjen ved en senere anledning. Se også brukerveiledning for søkere: Webcruiter brukerveiledning for søkere

 

Facebook - NAV jobblyst

NAV Jobblyst betstår av jobbeksperter som hjelper unge jobbsøkere hele veien fra hvor du finner jobbene, hvordan du skriver CV og jobbsøknader til hvordan du gjennomfører jobbintervju. Sjekk også ut “how to”-videoene på NAV Jobblyst sin kanal på YouTube. Du kan også følge med på tips og triks på @navjobblyst på Snapchat.

 

Facebook - Ledige jobber i Telemark

Dette er en gruppe for de som søker arbeid, eller arbeidsgivere som søker arbeidstaker. Det er også noen bemannings- og rekrutteringsbyrer som bruker denne gruppa aktivt, og deler ledige stillinger. 

 

Nav.no

På nav.no finner du oversikt over stillinger i hele landet. Er du fleksibel med jobbønske og arbeidssted øker mulighetene for å komme raskt i jobb. Du kan registrere CV og jobbprofil på nav.no. Mange arbeidsgivere er inne i NAV sin CV-base og ser etter nye medarbeidere. NAV søker også i basen når de hjelper arbeidsgivere med å finne nye medarbeidere. Du kan søke etter ledige stillinger og opprette varsel om ledige stillinger på nav.no.

 

Finn.no - jobb

Ved å opprette bruker på finn.no - jobb kan du registrere din CV, og du kan velge å være tilgjengelig i CV-base slik at arbeidsgivere kan finne deg. Her finner du også oversikt over ledige stillinger i hele landet.

 

Karrieresenter Telemark sin oversikt over bemanningsbyråer:

https://www.karrieresentertelemark.no/jobb-og-utdanning/jobb/bemanningsbyraaer

Bemannings -og rekrutteringsbyråene sitter med mye kunnskap om hvor det er ledige jobber i dag og har pulsen på hva som rører seg i arbeidsmarkedet. Denne listen gir en oversikt over de fleste byråene i Telemarks-regionen. Det er lurt å registrere din CV hos de aktuelle byråene og oppdatere CV jevnlig for å øke sjansene for kontakt.