VTA Digitalt

Ingen beskrivende tekst lagt til

Velkommen til GREP sitt digitale tilbud for arbeidstakere i varig tilrettelagt arbeid. Her vil du finne linker til ulike nyttige, morsomme og lærerike nettsider. Vi håper at det vil være noe interessant for dere alle. Trenger du hjelp til å komme i gang? Da kan du ringe din jobbkonsulent, som vil hjelpe deg.

Klartale

Nyheter er viktig når det skjer så store endringer at det er vanskelig å være på jobb. Klartale er Norges mest lettleste nyhetsavis. 

https://www.klartale.no/

aiLæring

I GREP har vi e-læringsportalen aiLæring.no som inneholder mange gode kurs. 

https://ailaring.no 

Vi har laget en film som viser hvordan du registrerer deg som bruker, eller så kan du kontakte din jobbkonsulent som kan hjelpe deg med det. 

Hvordan registrere deg som bruker på aiLaring

Penger og økonomi

Vi bor i en verden der verdier ikke lenger er mynter og sedler, og hvor penger nesten har blitt usynlige har Dnb i samarbeid med Universitet i Agder utviklet Lærepenger- et økonomispill.

https://www.larepenger.no/spill/#/hovedmeny

Karde

Karde har laget en fin nettside med mange gode e-læringskurs som du kan starte direkte fra linken under her:

https://www.karde.no/produkter/e-laering

Smi;podden

Har du hørt om Sm;podden? - Her forteller vi om hvordan det er å leve med utviklingshemning, hva man tenker om å være ufør, eller hvordan man er kanskje litt annerledes, men likevel har felles drømmer som jobb, kjærlighet og vennskap

Trykk på linken under og velg deg en "podd" å høre på!

https://anchor.fm/smipodden

TV BRA

TV BRA er en tv-kanal av og for utviklingshemmede og produserer sendinger og reportasjer på nettsiden tvbra.no. I sendingene får utviklingshemmede slippe til i den offentlige debatten og kulturutvekslingen på en måte man sjelden ser i andre medier.  

https://www.tvbra.no/

Yrkesnorsk

Yrkesnorsk er utviklet av voksenopplæringen i Skien Kommune og inneholder mange ulike temaer.

https://yrkesnorsk.no/

Whereby

Alle veilederne i GREP kan bruke Whereby som er en nettside og app hvor man kan prate sammen med lyd og bilde. Du kan også bruke Whereby og invitere 3 andre til å være med i samtalen. Klikk på linken under og registrer deg som bruker, da kan du sende navnet på rommet som en link på SMS til noen av dine kollegaer og venner du har lyst til å prate med.

https://whereby.com