Aktuelt

Ingen beskrivende tekst lagt til

Her legges det fortløpende ut nyttig informasjon til våre jobbsøkere.


Åpen dag på Universitetet i Sørøst-Norge 9. – og 10.mars:

Er du usikker på hva du vil bli eller hvilke studier som gir deg det yrket du drømmer om ? I år består åpen dag av live-sending med påfølgende webinarer. Du får varierte innslag fra studiestedene og du får møte studenter fra ulike studier. I webinarene kan du spørre om alt du lurer på!

 

Permittert eller arbeidsledig? Søk om gratis fullføring av videregående opplæring

Permittert eller arbeidsledig? – her er gullbilletten, fullfør videregående opplæring gratis. Uavhengig av din alder. Søk om et skreddersydd opplegg og få fullført fagbrev eller vitnemål.

 

Aktuelle opplæringstilbud for jobbsøkere i Vestfold og Telemark

NAV arrangerer ulike kurs for arbeidssøkere i Vestfold og Telemark. Kursene gjennomføres i grupper.​​​​ På linken over finner du aktuelle opplæringstilbud for arbeidssøkere i Vestfold og Telemark.

 

 

Koronaveiviser hos NAV

Informasjon fra Nav, hva gjelder i din situasjon akkurat nå.

 

Digital jobbmesse

JOBBMESSE.NO er et sted hvor arbeidsgivere og arbeidssøkere møtes på nettet, med mulighet for chatterom, telekonferanser, webcasts, webinarer og/eller e-post for å utveksle informasjon om ledige stillinger. For å delta på jobbmesse.no må du først registrere deg, og det er helt gratis. Deretter oppdaterer du din CV-informasjon og skriver noen ord om deg selv. Etterpå kan du  klikke på ikonet "jobbmesser". Der finner du alle de jobbmessene som du kan velge å delta på. Klikk "delta" på den eller de jobbmessen(e) du ønsker å besøke. Du vil få en notifikasjon en dag før messen går live. På live-messen vil alle selskapene være tilstede og svare deg på eventuelle spørsmål. En trenger ikke delta på en live jobbmesse for å søke på eller legge igjen en CV.  Selskapene kan også intervjue deg via webkamera eller live-chat. Du kan selv sende en forespørsel om å bli intervjuet av et selskap. Du kan lese mer på denne linken.

 

www.arbeidsplassen.no/korona

Nå har Nav gjort det enklere å finne ledige stillinger i bransjer som har økt behov for arbeidskraft som følge av koronasituasjonen.

 

https://www.politiet.no/tjenester/politiattest/

Skal du jobbe med barn, inne helse eller sikkerhet, vil du sannsynligvis bli bedt om politiattest. Det kan du søke om her:

På denne nettsiden logger du inn for å søke om politiattest elektronisk. Du kan for eksempel logge inn med MinId eller BankID. Deretter fyller du ut e-post, mobilnummer og hva politiattesten skal brukes til. Deretter må du laste opp en bekreftelse på formål med politiattest, som det er arbeidsgiver eller studiested som må fylle ut. Din jobbkonsulent kan hjelpe deg å skaffe denne. Opplasting gjør du enkelt fra mobil eller pc. Normalt er behandlingstiden for politiattest ca to uker. Vi anbefaler at du oppretter digital postkasse på digipost.no, det går raskere enn med posten.

 

https://utdanning.no/tema/soknad_og_opptak/soknadsfrister_til_hoyere_utdanning

Her finner du en oversikt over viktige datoer for deg som skal studere på universitet eller høgskole: